Om oss:


Tegning av Blinken byggetBlinken AS er leverandør av måleinstrumenter og forbruksmateriell til bygge-, anleggs- og landmålingsbransjen. Firmaet holder til i eget bygg på Gressvik utenfor Fredrikstad.

Vi retter oss mot oppmålingsfirma, kommuner, Statens vegvesen, e-verk, jordskiftekontor, entreprenører og næringsdrivende med vårt produktspekter av avansert måleutstyr som GPS, totalstasjoner, skannere, lasere, droner og et stort utvalg av oppmålingsrekvisita.

Vi har et betydelig lagerhold i egne lokaler og daglig leveranser over hele landet.

Siden 1981 har vi etablert et solid team basert på erfaring, kunnskap og god serviceinnstilling.

Blinken har i dag 17 ansatte og egen autorisert serviceavdeling. Våre serviceingeniører har mange års erfaring, og blir fortløpende videreutdannet på kurs hos våre leverandører i inn- og utland.

Av produkter vi kan levere kan vi nevne: GPS og GPS/GLONASS/GALILEO/BEIDOU løsninger, enmannsstasjoner og totalstasjoner med tilhørende utstyr, lasere, laserskannere, avstandsmålere, målebøker, nivellerer, bensindrevne og batteridrevne bormaskiner, fuktmålere, kompass, stigningsmålere, målebånd, merkespray, stikningsutstyr, grensemerker, droner og forbruksmateriell m.m.

Gjennom gode leverandører, med Topcon som hovedleverandør, samarbeidspartnere og eksterne fagmiljøer har vi lykkes å etablere en stabil plattform i en bransje i rask utvikling. Det avgjørende er kvalitet i alle ledd. Vi setter pris på den tillit vi har opparbeidet oss underveis.

For oss handler det om å jobbe for et klart mål: Fornøyde kunder!

0