GNSS
Lasere
Totalstasjoner
Teodolitt
Nivellerer
Feltcomputere
Programvare
Grensemerker
Merkespray
Fuktmålere
Veisikringsutstyr
Oppmålingsutstyr
Maskinkontroll
Garmin
 
 
2018 priser på grensemerker, merkespray og bormaskiner m.m.

 
 
Spesialtilbud ved bestilling fra tilbudskjema for:
 
NB! Gjelder kun enkeltbestilling og ved å referere til tilbudskjema ved telefonbestilling, eller man kan sende inn skjemaet pr. faks eller e-post.
 
Tlf. 90 70 11 00    Faks nr. 69 36 09 20    E-post: blinken@blinken.no
 

Ved bestilling for min. kr 30.000,- (eks. mva.) får du denne for kr 1,-
 
Garmin DriveAssist™ 51 LMT-S Navigasjon med innebygd kamera
Varenr. 13804
  
Avansert GPS-navigasjonsenhet med livstidskart for hele Europa med innebygd dashbordkamera. Kameraet filmer hele kjøreturen din og den har også mulighet for opptak av lyd. Skulle man bli utsatt for en ulykke så lagrer enheten automatisk filen og registrerer hvor og når hendelsen fant sted på et Micro SD-kort (følger med).

Ved bestilling for min. kr 15.000,- (eks. mva.) får du denne for kr 1,-
 
Focus Eagle 8X42 Håndkikkert
Varenr. 13537
 
Med nøye utvalgte linser og prismer leverer denne kikkerten et lyst og skarpt bilde. BaK4-prismene er behandlet med en fasekorrigert coating for å gi en fargekorrekt opplevelse, selv under dårlige lysforhold. Chassiset er utformet i robust aluminium og er fylt med nitrogen, som gjør kikkerten vann- og støvtett. Perfekt kikkert til jegere og fugletittere, da den fungerer godt i både daggry- og skumringslys. Leveres komplett med veske og nakke rem.

Ved bestilling for min. kr 7.500,- (eks. mva.) får du denne for kr 1,-
 
Silva vanntett ryggsekk, 25L, sort
Varenr. 13803
 
Silva 25L - solid og helt vanntett ryggsekk som er produsert i TPU med sveisede sømmer og refleksdetaljer som gjør deg synlig i mørket. Ryggsekken er perfekt for nordiske forhold og kjekk å ha når du skal ut på landmåleroppdrag. Mesh lomme på innsiden for oppbevaring av Laptop 13-15", glidelåslomme i front og inni. Kommer med YKK vannavisende glidelåser og roll top.